Cursussen

Onze online masterclasses zijn Do It Yourself en kun je dus zelfstandig volgen. Bij ons premium cursus kun je kiezen tussen DIY en met community, die je ontmoet tijdens onze livesessies, waarin je ons al je vragen kunt stellen.

Bekijk hieronder ons aanbod:

Masterclass 'Keuzes maken'

pexels-sebastian-voortman-214574 (1)
Online Masterclass 'Leer keuzes maken'

Er is geen levensfase wanneer je meer belangrijke keuzes moet maken, dan in de twintig en dertig. ‘Wil ik kinderen?’, ‘Welk beroep ga ik kiezen?’. Hiernaast heb je ook nog de dagelijkse keuzes te maken als ‘Pizza of pasta?’, ‘Sporten of Netflix?’ Als je ondernemer bent, komen hier nog veel meer keuzes bij, over bijvoorbeeld de ontwikkeling van je bedrijf als ‘Wil ik personeel aannemen?’ of ‘Investeren of uitkeren?’.

Je neemt honderden, zo niet duizenden, beslissingen per dag, dus “ik kan niet kiezen” bestaat niet, maar moeite met kiezen kan je wel onnodig zeeën aan tijd en energie kosten. Vermijding en de spanning van niet kiezen kan je zelfs serieuze mentale en/of fysieke klachten opleveren, als paniek of nekpijn.

Wil jij stoppen met twijfelen? Dan is deze Masterclass voor jou!

Premium cursus 'gezond en leuk ondernemen'

Gezond & blij ondernemen: Do it yourself

De cursus volledig digitaal.

Gezond & blij ondernemen met begeleiding

Coming soon!

Masterclasses

Masterclass 'Keuzes maken'

Je neemt honderden, zo niet duizenden, beslissingen per dag, dus “ik kan niet kiezen” bestaat niet, maar moeite met kiezen kan je wel onnodig zeeën aan tijd en energie kosten. Vermijding en de spanning van niet kiezen kan je zelfs serieuze mentale en/of fysieke klachten opleveren, als paniek of nekpijn.

Masterclass 'Positive Vibes'

Coming soon!
In deze training leer je aan de hand van de juiste technieken om positiever te leren denken. Een pessimist of optimist zijn is namelijk geen vast onderdeel van wie je bent. Positiever denken over jezelf en de wereld kun je leren!

Masterclass 'Minder pijntjes op kantoor'

Coming soon!
De hele dag zitten op kantoor zorgt vaak voor fysieke klachten en er is weinig ruimte voor ontspanning. Hoe kun je meer beweging integreren op kantoor zonder dat het voelt als een extra taak?

Liever 1-op-1 sparren met ons?

Beweging 1-op-1

Wil jij werken aan je lijf onder persoonlijke begeleiding?
Dan kun je terecht voor een coachingstraject bij Meike. Koop het Bewegingspakket of neem contact op voor de mogelijkheden.

Psychologie 1-op-1

Wil je 1 op 1 coaching door onze psycholoog? Dan kun je terecht bij haar psychologiepraktijk Taboo Treatment voor een passend traject (met of zonder verwijzing).

Veel gestelde vragen

1. Waarom zitten er ook oefeningen met beweging in het traject? En wat kan ik daarvan verwachten?
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ken je dat misselijke gevoel wanneer je een belangrijke presentatie moet geven? Of buikpijn als je ruzie hebt met je partner of goede vriend(in)? Wanneer je je lichamelijk lekker voelt, ben je vaak vrolijker en andersom. Daarnaast geeft ons lijf duidelijk signalen af over hoe het met ons gaat, hoe we ons voelen en wat we wel of niet willen. Als je die signalen leert herkennen en begrijpen, wordt het maken van keuzes voor je levensgeluk nog makkelijker. We leren je deze signalen te herkennen met oefeningen uit o.a. mobiliteit (hoe je lichaam beweegt) en dans. Het niveau van de oefeningen passen we aan jou lijf en vragen aan.

2. Wordt het traject vergoed (via een verwijzing van de huisarts)?
Onze trajecten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekerde zorg is bedoeld voor mensen met (het vermoeden van) een psychische stoornis.
Heb je wel een verwijzing van je huisarts? Dan ben je voor vergoede zorg van harte welkom bij Taboo Treatment, de praktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl).

3. Is het traject geschikt voor mij als ik gediagnosticeerd ben met een psychische stoornis of ernstige mentale klachten heb?
Onze trajecten zijn niet geschikt voor het verhelpen van ernstige psychische klachten. We raden je aan om eerst hiervoor behandeling te zoeken en kunnen je waarschijnlijk helpen bij Taboo Treatment, de behandelpraktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl). Na een succesvolle behandeling verwelkomen we je graag bij De Levenskeuze Club. Mocht je al een diagnose hebben en je hebt goed met je klachten leren omgaan in behandeling, dan ben je ook van harte welkom! Twijfel je of je klaar bent voor ons traject, kun je altijd even met ons telefonisch overleggen.