Over ons

Over Lidewij Boersma - GZ Psycholoog

Mijn naam is Lidewij, 36 jaar en ik woon in Amsterdam.
Ik ben GZ-psycholoog en ondernemer. Na het opzetten van Taboo Treatment een psychologiepraktijk voor twintigers en dertigers in Amsterdam centrum, merkte ik dat ik steeds meer jonge ondernemers mag behandelen en dat er vaak overlap zit in wat deze willen leren en oplossen. Hoe blijf je gezond in het ondernemen en hoe blijft het leuk? Hoe balanseer je werk en privé zonder jezelf voorbij te rennen? Wat wil jij eigenlijk en waar word jij gelukkig van? De grote angst van veel ondernemers: hoe moet het nou met m’n bedrijf als ik uitval?

Dit is een angst die ik goed herken, want ik ben tenslotte zelf ook een drukke ondernemer. Daarom heb ik De LevenskeuzeClub opgericht met als missie: ondernemende twintigers en dertigers gezond en gelukkiger helpen worden. Voorkomen is beter dan genezen/onnodig lijden en jij bent je allerbelangrijkste investering. Als jij niet gezond en blij bent, is je business dit vaak ook niet.
Als je lijf niet gezond, voel je je mentaal ook niet lekker en andersom. Daarom heb ik bewegingscoach Meike Portegies en orthomoleculair voedingscoach Marleen Wilbrink gevraagd om de krachten te bundelen.

Naast mijn werk ben ik latin danser, scuba duiker, reiziger en dol op apen. Als kind wilde ik later het liefst pippi langkous worden (wellicht vandaar de apenliefde). Ik ben type energiek, nieuwsgierig, direct en open minded.

Over Meike - Bewegingsexpert

Mijn naam is Meike, 34 jaar en ik woon in Den Haag.

Ik ben bewegingscoach bij de Levenskeuzeclub en mijn doel is iedereen weer het speelse kind in zichzelf te laten ontdekken! Zelf ben ik een opgeleid muzikant en muziekdocent en bewoog vroeger heel weinig. Ik voelde mezelf opgesloten in mijn eigen lijf en heb via dansen een manier gevonden om mezelf lichamelijk te uiten.
Zo ontdekte ik hoe het is om jezelf vrij te voelen in je eigen lijf en ben vanuit daar verder op ontdekkingstocht gegaan en een mobiliteitsopleiding gedaan. Men ziet bewegen vaak als iets wat ze ‘moeten’ doen en ik zie het als mijn missie om te laten zien hoe je bewegen op een leuke manier in je dagelijks leven kunt toevoegen. Hoe fijn zou het zijn als je weer schaamteloos kunt spelen, rollen en dansen en op die manier geen lichamelijke klachten meer hebt?

Naast bewegingscoach speel ik als muzikant in voorstellingen en geef ik les op een ISK-afdeling waarbij ik muziek gebruik als middel om groepen nader tot elkaar te brengen. Ik ben gyrotonic-trainer en geef les in Salsa, Bachata en Kizomba, train showteams en dans zelf ook nog regelmatig shows.

Naast mijn werk ga ik graag naar concerten, voorstellingen en festivals om inspiratie op te doen als maker. Sarcasme is mijn tweede taal en mijn brein is een wandelende medley waar minstens 1x per dag de muziek uit ‘Jungle Book’ langskomt, die ik het liefste ook in het echt uitvoer in de vorm van de olifantenpolonaise. Mijn huis is een plantenparadijs waar mijn twee mini-tijgers (katten) de dienst uit maken.

Levenskeuze club

Onze Partners