Herken je dit?
Je hebt steeds gedacht dat als je die stabiele relatie, dat mooi verbouwde huis, die leuke vrienden en die fantastische baan zou hebben, dat je dan intens gelukkig zou zijn. Nu zit je ’s avonds in je prachtige huis op de bank met je partner na een dag hard werken, maar mis je dat oprechte geluksgevoel waar je op had gerekend. Je schaamt je hiervoor, want je hebt toch alles wat je je wilde?
Klik Hier
Herken je dit?
Als je bijvoorbeeld op een zondagmiddag heerlijk met je vriend op een zonnig terrasje zit en je een moment even echt aan het genieten bent, wordt dit fijne gevoel verpest door opkomende gedachten als ‘Is dit het nou?’. Hier word je nogal moedeloos van.
Klik Hier
Herken je dit?
Je beseft je dat als je niks verandert aan je leven, jij je ook niet ineens wel stikgelukkig gaat voelen. Maar wat ga je dan anders doen? Je relatie beëindigen, je baan stoppen, verhuizen, nieuwe hobby’s zoeken, andere vrienden vinden? Hoe weet je nou waar je wel gelukkig van wordt?
Klik Hier
Herken je dit?
Je gaat steeds langs alle opties in je gedachten, maar ziet vooral een hoop beren op de weg. Je vermoedt bijvoorbeeld stiekem dat je partner niet goed bij je past, maar als je je relatie beëindigd, dan moet je weer gaan daten en dat kost een hoop tijd en energie en wat nou als je geen fijnere partner vindt en dan heb je iets weggegooid wat op zich prima was en alleen is misschien niet leuk en … Kortom, je komt in gedachtencirkels terecht die niet leiden tot een concreet plan. Je besluit er later verder over na te denken en stelt een keuze uit, waardoor je steeds langer met dat ongelukkige gevoel blijft rondlopen.
Klik Hier
Herken je dit?
Je besluit goede vrienden in vertrouwen te nemen en hen te vragen wat zij zouden doen als ze in jouw schoenen stonden. Ze willen je graag helpen en komen met goed bedoelde adviezen. Bij de een raak je overtuigd dat je aan een nieuwe carrière moet beginnen en een dag later bij de ander juist dat je huidige baan juist zo goed bij je past. Ze geven allebei goede argumenten en je weet niet welke je moet opvolgen.
Klik Hier
Herken je dit?
Ondertussen vliegen de drukke weken voorbij en gaan dat ongelukkige gevoel en die twijfelende gedachten niet weg. Je gaat steeds meer aan jezelf twijfelen, omdat je maar niet tot duidelijkheid komt over waar je gelukkig van wordt. Dit kost je bergen energie en je wordt er moe en gespannen van.
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Hoe zou het voor je zijn als?

         – Je oprecht kunt genieten van de mooie momenten in het leven, zoals tijdens een zonnige zondagmiddag op het terras, zonder lastig gevallen te worden door gedachtes als ‘is dit het nou’?

         – Je met het volste vertrouwen achter je relatie, carrière en andere belangrijke keuzes staat? En je weet wat je moet doen als dat ongelukkige gevoel terugkomt?

         – Er zich geen ramscenario’s en eindeloze afwegingen meer opdringen in je hoofd en je lekker kunt ontspannen?

         – Je vooral plezier kunt maken met je vrienden en ze vol zelfvertrouwen kunt vertellen over je leven?

         – Je trots bent op jezelf en je zelfvertrouwen voelt groeien door de keuzes doe je maakt? En als je weet hoe je die zelfkritische stem in je hoofd het zwijgen moet opleggen?

Kortom, het leven wordt stukken leuker en makkelijker!

 

GEZOND & GELUKKIGER

Dit is het ultieme programma als je, als twintiger of dertiger, gelukkig en gezonder wilt worden!

Zolang je niet doet waar jij blij van wordt en wat goed voelt voor jou, zul je nooit echt alles uit je leven halen. Hoe meer je keuzes maakt die kloppen bij wie je echt bent in hoofd en lijf, hoe meer geluk je zult ervaren. Hier kom je niet door alleen logica te volgen, eeuwig te twijfelen of verwachtingen van anderen te volgen. Sterker nog, je loopt dan steeds groter risico op het ontwikkelen van echte psychische problemen. Niet voor niets is de groep mensen die hier serieus last van heeft het grootst tussen de 25 en 35 jaar. Zonde! Je leven is te druk om je niet lekker voelen of te twijfelen, wat ook nog eens bergen energie kost.

Je leert over:

– hoe je goed voor je hoofd en je lijf zorgt
– hoe je ontdekt wat je wilt en wat belangrijk is voor jou
– hoe je jezelf een prioriteit maakt en echt zelfvertrouwen opbouwt
– hoe je levenskeuzes maakt over bijvoorbeeld relaties, gezinsvorming of carrière

Het programma bestaat uit:

– 6 coachafspraken met onze gezondheidszorgpsycholoog
– 6 afspraken met onze orthomoleculaire therapeut
– 6 afspraken met onze bewegingscoach

Alle afspraken kunnen in het echt of digitaal plaatsvinden.

Je ervaart absoluut de grootste boost naar gelukkiger en gezonder als je aan de slag gaat met alle drie de pijlers: psychologie, voeding en beweging. Wil je toch liever met een van de pijlers aan de slag of heb je ons programma al afgerond en zoek je verdieping? Dan kun je een van de volgende trajecten aanschaffen voor €849,- inclusief btw:
– alleen orthomoleculair therapie: 5 afspraken
– alleen bewegingscoaching: 10 afspraken

Wil je alleen coaching door onze psycholoog? Dan kun je terecht bij haar psychologiepraktijk Taboo Treatment www.tabootreatment.nl voor een passend traject (met of zonder verwijzing).

Orthomoleculair

Wil jij werken aan je voeding?

Psychologie

Wil jij werken aan je psyche?

Beweging

Wil jij werken aan je lijf?

Veel gestelde vragen

1. Waarom zitten er ook oefeningen met beweging in het traject? En wat kan ik daarvan verwachten?
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ken je dat misselijke gevoel wanneer je een belangrijke presentatie moet geven? Of buikpijn als je ruzie hebt met je partner of goede vriend(in)? Wanneer je je lichamelijk lekker voelt, ben je vaak vrolijker en andersom. Daarnaast geeft ons lijf duidelijk signalen af over hoe het met ons gaat, hoe we ons voelen en wat we wel of niet willen. Als je die signalen leert herkennen en begrijpen, wordt het maken van keuzes voor je levensgeluk nog makkelijker. We leren je deze signalen te herkennen met oefeningen uit o.a. mobiliteit (hoe je lichaam beweegt) en dans. Het niveau van de oefeningen passen we aan jou lijf en vragen aan.

2. Wordt het traject vergoed (via een verwijzing van de huisarts)?
Onze trajecten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekerde zorg is bedoeld voor mensen met (het vermoeden van) een psychische stoornis.
Heb je wel een verwijzing van je huisarts? Dan ben je voor vergoede zorg van harte welkom bij Taboo Treatment, de praktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl).

3. Is het traject geschikt voor mij als ik gediagnosticeerd ben met een psychische stoornis of ernstige mentale klachten heb?
Onze trajecten zijn niet geschikt voor het verhelpen van ernstige psychische klachten. We raden je aan om eerst hiervoor behandeling te zoeken en kunnen je waarschijnlijk helpen bij Taboo Treatment, de behandelpraktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl). Na een succesvolle behandeling verwelkomen we je graag bij De Levenskeuze Club. Mocht je al een diagnose hebben en je hebt goed met je klachten leren omgaan in behandeling, dan ben je ook van harte welkom! Twijfel je of je klaar bent voor ons traject, kun je altijd even met ons telefonisch overleggen.