Masterclass 'Minder pijntjes op kantoor'

Dit is de ultieme masterclass als je, als twintiger of dertiger, gelukkig en gezonder wilt worden!

Zolang je niet doet waar jij blij van wordt en wat goed voelt voor jou, zul je nooit echt alles uit je leven halen. Hoe meer je keuzes maakt die kloppen bij wie je echt bent in hoofd en lijf, hoe meer geluk je zult ervaren. Hier kom je niet door alleen logica te volgen, eeuwig te twijfelen of verwachtingen van anderen te volgen. Sterker nog, je loopt dan steeds groter risico op het ontwikkelen van echte psychische problemen. Niet voor niets is de groep mensen die hier serieus last van heeft het grootst tussen de 25 en 35 jaar. Zonde! Je leven is te druk om je niet lekker voelen of te twijfelen, wat ook nog eens bergen energie kost.

Voelt je lijf niet lekker energiek en ben je daar helemaal klaar mee?

  • Heb jij vaak last van pijn in je nek en je schouders? Heb je na een werkdag altijd last van je rug en wil je daar verandering in aanbrengen?
  • Heb je dagelijks last van zeurende pijn in je lichaam en dat blijft elke keer maar terugkomen?
  • Wil je graag meer bewegen maar hou je niet van de sportschool?
  • Probeer je al tijden om verandering aan te brengen in je beweging,  maar lijkt maar niets te werken?

Het programma bestaat uit:

 

Alle afspraken kunnen in het echt of digitaal plaatsvinden.

Veel gestelde vragen

1. Waarom zitten er ook oefeningen met beweging in het traject? En wat kan ik daarvan verwachten?
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ken je dat misselijke gevoel wanneer je een belangrijke presentatie moet geven? Of buikpijn als je ruzie hebt met je partner of goede vriend(in)? Wanneer je je lichamelijk lekker voelt, ben je vaak vrolijker en andersom. Daarnaast geeft ons lijf duidelijk signalen af over hoe het met ons gaat, hoe we ons voelen en wat we wel of niet willen. Als je die signalen leert herkennen en begrijpen, wordt het maken van keuzes voor je levensgeluk nog makkelijker. We leren je deze signalen te herkennen met oefeningen uit o.a. mobiliteit (hoe je lichaam beweegt) en dans. Het niveau van de oefeningen passen we aan jou lijf en vragen aan.

2. Wordt het traject vergoed (via een verwijzing van de huisarts)?
Onze trajecten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekerde zorg is bedoeld voor mensen met (het vermoeden van) een psychische stoornis.
Heb je wel een verwijzing van je huisarts? Dan ben je voor vergoede zorg van harte welkom bij Taboo Treatment, de praktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl).

3. Is het traject geschikt voor mij als ik gediagnosticeerd ben met een psychische stoornis of ernstige mentale klachten heb?
Onze trajecten zijn niet geschikt voor het verhelpen van ernstige psychische klachten. We raden je aan om eerst hiervoor behandeling te zoeken en kunnen je waarschijnlijk helpen bij Taboo Treatment, de behandelpraktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl). Na een succesvolle behandeling verwelkomen we je graag bij De Levenskeuze Club. Mocht je al een diagnose hebben en je hebt goed met je klachten leren omgaan in behandeling, dan ben je ook van harte welkom! Twijfel je of je klaar bent voor ons traject, kun je altijd even met ons telefonisch overleggen.