Feestelijke opening nieuwe praktijklocatie: Herengracht 342

Uitnodiging

Het is bijna zover: vanaf 2 december starten we bij onze prachtige, nieuwe locatie aan de Herengracht 342. We willen jou graag verwelkomen bij de feestelijke opening op zaterdag 10 december 2022.

Taboo Treatment groeit hard, het team breidt uit en er is een zusteronderneming bij gekomen: De LevensKeuze Club. We zijn vreselijk trots op deze mooie ontwikkelingen.
Veel twintigers en dertigers worstelen met levensvragen als ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’. Zonder verwijzing of vermoeden van psychische problemen kon je nergens terecht voor hulp om dit uit te zoeken. Nu wel! Naast ons nieuwe programma ‘Wie ben ik en wat wil ik?’, gaan we ook trainingsdagen, retraites en bewegingslessen organiseren.

De visie van zowel Taboo Treatment als De LevensKeuze Club is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dus willen we jullie de mogelijkheid bieden om aan beiden te werken. Iedereen die de signalen van zijn/haar lijf wil leren kennen en spanning wil verminderen is van harte welkom bij onze wekelijkse bewegingslessen van Meike Portegies (onze bewegingsexpert), of je nou in behandeling bent of niet.

Ben je nieuwsgierig geworden? Tijdens onze opening kun je gratis een stuk van onze training ‘Positive vibes only’ en een bewegingsles uitproberen.

Programma 10 december:
12:30                 Vanaf dit tijdstip ben je van harte welkom             
13:00                 Officiële opening
13:15                 Positive vibes only training: een interactief zetje richting positiever denken
14:30                 Bewegingsles: introductie
16:00                 Borrel

We vinden het fantastisch als je erbij bent voor het hele programma, maar je bent ook welkom om alleen de training of de bewegingsles mee te doen. Natuurlijk ben je vrij om te komen zonder aanmelding, maar het liefst horen we van je of je erbij bent of niet (en welk onderdeel). Dit kun je laten weten via het contactformulier onder ‘Contact’.

Wil je meer informatie?
www.tabootreatment.nl
www.delevenskeuzeclub.nl

Instagram: @tabootreatment @delevenskeuzeclubHartelijke groeten,

Lidewij Boersma
GZ-psycholoog & Eigenaresse Taboo Treatment & De LevensKeuze Club

 

www.tabootreatment.nl
Mobile: 06-43262143
E-mail: info@tabootreatment.nl

 

 

 


Volledige logo 2
Logo De Levenskeuze Club png

Geef een reactie