Trainingen

Klaar om met ons in de gezondheid en het werkplezier van je team te investeren?

Wij creëren graag een programma dat aangepast wordt aan de grootte en behoeftes van het bedrijf.

Dit zijn enkele voorbeelden van trainingen:

120 minuten interactieve lunchtraining met hulp bij het verbeteren van communicatie en het verminderen van spanning d.m.v. groepsgesprekken en bewegingsoefeningen: 
€1495,-
op gewenste locatie in Amsterdam (zelf te organiseren) 

90 minuten interactieve lunchtraining met hulp op het gebied van burn-out preventie door middel van positieve psychologie en bewegingsspellen:
€1195,-
Online

Volle training van 3,5 uur met diepgaande kennis en praktische oefeningen voor gezonde en gelukkigere medewerkers (mentale en fysieke gezondheid):
€2295,-
op gewenste locatie in Amsterdam (zelf te organiseren), eventueel met terugkomsessie.

Nu tijdelijk een special van 4 uur: onze training 'Positive Vibes'!

Speciaal voor bedrijven die hun werknemers gezond in lichaam en geest willen houden en het percentage uitval willen verlagen!

Positiever denken over jezelf en de wereld kun je leren!

Een pessimist of optimist zijn is geen vast onderdeel van wie je bent. Je kunt van nature net iets meer een bepaalde richting op neigen, maar genen bepalen niet of we een positieve of negatieve denkstijl hebben. Dit leren we, vaak onbewust, aan vanuit levenservaringen, opvoeding en omgeving. Hoe vaker we een denkstijl gebruiken, hoe meer bewijs we hiervoor zien en hoe automatischer deze wordt. Door een positieve denkstijl te leren trainen, kun jij ook meer optimist of blij ei worden.

Wat is het voordeel van positiever denken?
Negatief denken is vaak makkelijker en je kunt het idee hebben dat wanneer je je voorbereid op het slechtste het alleen maar mee kan vallen. Je bent echter meer gestresst, minder weerbaar en het kost je plezier. Wanneer je positiever denkt, ervaar je ook meer positieve emoties. De ‘negatieve’ emoties zijn er nog steeds en mogen er juist zijn (hebben een functie!), maar je kunt hier vaak beter mee omgaan. De wetenschap heeft de afgelopen jaren aangetoond dat positiviteit zorgt voor meer energie, een versterkt immuunsysteem, verminderde kans op hartfalen, grotere stressbestendigheid en verminderde vatbaarheid voor psychische problemen als een depressie, angststoornis of burn-out. Het lukt je bovendien vaak beter om conflicten op te lossen en steun te vragen uit je omgeving.

Tijdens de middagtraining ‘Positive vibes only’ leren we je goede technieken en plezierige oefeningen aan om positiever denken en voelen te trainen. Je wordt geen optimist in een middag, maar krijgt wel een positief zetje en kunt hier vervolgens zelf mee aan de slag. Daarnaast hebben we een gezellige middag met z’n allen.

Dit volledige programma (van 4 uur) bestaat uit verschillende elementen van psychologie en beweging. Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan via Contact.

Onder andere uitgevoerd bij: