Het Orthomoleculair Pakket

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voelt je lijf niet lekker energiek en ben je daar helemaal klaar mee?

Voel je je futloos, laag in je energie en kan je daardoor de dingen die je graag doet niet volledig doen? Wil je daar verandering in aanbrengen?

Heb je regelmatig last van vermoeidheid, vervelende buikpijn, hoofdpijn of ben je constant druk en ervaar je stress? Voel je je hierdoor gefrustreerd en wil je meer balans ervaren in je lichaam, meer energie ervaren en van deze vervelende klachten af?

Probeer je al tijden om verandering aan te brengen in je voeding, beweging, stressvermindering, maar lijkt maar niets te werken? Kan de huisarts je verder niet helpen? Weet je niet meer waar je het moet zoeken en voel je je overweldigd?

Hoe zou het voor je zijn:

Als je je iedere dag energiek voelt om de dingen te doen die je leuk vindt?

Als je je geen zorgen hoeft te maken of je je favoriete kledingstuk wel aankan voor dat leuke feestje, omdat je geen last meer hebt van een opgeblazen buik of eczeem/acné?

Als je onbezorgd op reis kan naar ieder land, onafhankelijk van hoe lang de reis duurt, zonder je zorgen te maken over of je wel ergens naar een toilet kan, omdat je stoelgang regelmatig is?

Als je een regelmatige cyclus hebt en je belangrijke afspraken zo kan plannen dat het juist het beste uit jezelf haalt?

 

Leren hoe je dit voor elkaar krijgt?

Dit is mogelijk als je je inschrijft voor ons ‘Orthomoleculair Pakket’ of ‘Gezond & Gelukkiger Pakket’.
Het pakket bestaat uit 6,5 uur begeleiding van een orthomoleculair epigenetisch therapeut die je begeleidt bij het achterhalen van de oorzaak van je klachten door middel van onderzoeken en je praktische tips geeft over voeding, beweging, rust en supplementen om van je klachten af te komen.

De opbouw van dit traject verschilt per persoon en behoefte. Het bestaat altijd van een uitgebreide intake waarin we de voornaamste klachten, jouw gewoontes en eetpatroon bespreken (1,5 uur).
Naar aanleiding van deze intake krijg je direct wat praktische, laagdrempelige tips mee om mee te
starten. Wanneer er nader onderzoek nodig is zetten we dit ook uit tijdens de intake. Meestal zijn de uitslagen na 3 weken binnen. We plannen een vervolgconsult waarin ik de uitkomst van het onderzoek en jouw persoonlijk gemaakte behandelplan met je deel (1 uur). Dit behandelplan
bestaat uit adviezen over voeding, supplementen, beweging en rust. Na 3/4 weken hebben we een
vervolgconsult om de vorderingen te bespreken (1 uur). Afhankelijk van de behoefte kunnen we
hierna iedere 2 weken een kort consult hebben om voortang te bespreken (30min), of wanneer er behoefte is aan een langer consult, kan dat ook met een langere tussen periode (1 uur). In totaal zit er 6,5 uur aan begeleiding in dit programma, exclusief de kosten voor de onderzoeken.
Als je dit traject aangaat, ontdek je hoe je controle over je eigen leven krijgt door middel van de juiste keuzes te maken en je hierdoor lekker in je vel te voelen en gelukkiger zal leven! Je leert hoe sterk jouw eigen lichaam is en hoe het in staat is om bepaalde langdurige klachten op te lossen door vaak relatief simpele wijzigingen in je leefstijl.