Masterclass: Fck twijfel - keuzes maken hoeft niet moeilijk te zijn

Dit is de ultieme masterlass als je, als twintiger of dertiger, gelukkig en gezonder wilt worden!

Zolang je niet doet waar jij blij van wordt en wat goed voelt voor jou, zul je nooit echt alles uit je leven halen. Hoe meer je keuzes maakt die kloppen bij wie je echt bent in hoofd en lijf, hoe meer geluk je zult ervaren. Hier kom je niet door alleen logica te volgen, eeuwig te twijfelen of verwachtingen van anderen te volgen. Sterker nog, je loopt dan steeds groter risico op het ontwikkelen van echte psychische problemen. Niet voor niets is de groep mensen die hier serieus last van heeft het grootst tussen de 25 en 35 jaar. Zonde! Je leven is te druk om je niet lekker voelen of te twijfelen, wat ook nog eens bergen energie kost.

Je leert over:

  • hoe je goed voor je hoofd en je lijf zorgt
  • hoe je ontdekt wat je wilt en wat belangrijk is voor jou
  • hoe je jezelf een prioriteit maakt en echt zelfvertrouwen opbouwt
  • hoe je levenskeuzes maakt over bijvoorbeeld relaties, gezinsvorming of carrière

Het programma bestaat uit:

  • 6 coachafspraken met onze gezondheidszorgpsycholoog
  • 6 afspraken met onze orthomoleculaire therapeut
  • 6 afspraken met onze bewegingscoach

Alle afspraken kunnen in het echt of digitaal plaatsvinden.

Je ervaart absoluut de grootste boost naar gelukkiger en gezonder als je aan de slag gaat met alle drie de pijlers: psychologie, voeding en beweging. Wil je toch liever met een van de pijlers aan de slag of heb je ons programma al afgerond en zoek je verdieping? Dan kun je een van de volgende trajecten aanschaffen voor €849,- inclusief btw:
– alleen orthomoleculair therapie: 5 afspraken
– alleen bewegingscoaching: 10 afspraken

Wil je alleen coaching door onze psycholoog? Dan kun je terecht bij haar psychologiepraktijk Taboo Treatment www.tabootreatment.nl voor een passend traject (met of zonder verwijzing).

Veel gestelde vragen

1. Waarom zitten er ook oefeningen met beweging in het traject? En wat kan ik daarvan verwachten?
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ken je dat misselijke gevoel wanneer je een belangrijke presentatie moet geven? Of buikpijn als je ruzie hebt met je partner of goede vriend(in)? Wanneer je je lichamelijk lekker voelt, ben je vaak vrolijker en andersom. Daarnaast geeft ons lijf duidelijk signalen af over hoe het met ons gaat, hoe we ons voelen en wat we wel of niet willen. Als je die signalen leert herkennen en begrijpen, wordt het maken van keuzes voor je levensgeluk nog makkelijker. We leren je deze signalen te herkennen met oefeningen uit o.a. mobiliteit (hoe je lichaam beweegt) en dans. Het niveau van de oefeningen passen we aan jou lijf en vragen aan.

2. Wordt het traject vergoed (via een verwijzing van de huisarts)?
Onze trajecten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekerde zorg is bedoeld voor mensen met (het vermoeden van) een psychische stoornis.
Heb je wel een verwijzing van je huisarts? Dan ben je voor vergoede zorg van harte welkom bij Taboo Treatment, de praktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl).

3. Is het traject geschikt voor mij als ik gediagnosticeerd ben met een psychische stoornis of ernstige mentale klachten heb?
Onze trajecten zijn niet geschikt voor het verhelpen van ernstige psychische klachten. We raden je aan om eerst hiervoor behandeling te zoeken en kunnen je waarschijnlijk helpen bij Taboo Treatment, de behandelpraktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl). Na een succesvolle behandeling verwelkomen we je graag bij De Levenskeuze Club. Mocht je al een diagnose hebben en je hebt goed met je klachten leren omgaan in behandeling, dan ben je ook van harte welkom! Twijfel je of je klaar bent voor ons traject, kun je altijd even met ons telefonisch overleggen.