Cursus Gezond en genieten 1-op-1

Hoe zou het voor je zijn als?

  • Je oprecht kunt genieten van de mooie momenten in het leven, zoals tijdens een zonnige zondagmiddag op het terras, zonder lastig gevallen te worden door gedachtes als ‘is dit het nou’?
  • Je met het volste vertrouwen achter je relatie, carrière en andere belangrijke keuzes staat? En je weet wat je moet doen als dat ongelukkige gevoel terugkomt?
  • Er zich geen rampscenario’s en eindeloze afwegingen meer opdringen in je hoofd en je lekker kunt ontspannen?
  • Je vooral plezier kunt maken met je vrienden en ze vol zelfvertrouwen kunt vertellen over je leven?
  • Je trots bent op jezelf en je zelfvertrouwen voelt groeien door de keuzes doe je maakt? En als je weet hoe je die zelfkritische stem in je hoofd het zwijgen moet opleggen?

Kortom, het leven wordt stukken leuker en makkelijker!

Deze cursus bestaat uit maar liefst achttien 1-op-1 sessies die jouw helpen om als ondernemende twintiger of dertiger gezond te leven en te genieten. In de 6 sessies met de GZ-psycholoog ga je aan de slag met je mindset, prioriteiten, emoties en plezier. In de 6 sessies met de bewegingscoach leer je wat je lijf met haar signalen je probeert te vertellen en je leert je lijf ontspannen en sterker maken. In de 6 sessies met de orthomoleculair therapeut leer je welke voeding goed bij jouw lijf past en hoe je dit makkelijk en praktisch inpast in je drukke leven, zonder van alles niet te mogen.
In 2024 zullen we onze cursus digitaal gaan aanbieden. Grijp dus nu je kans als je liever 1-op-1 persoonlijke aandacht wilt!​

Veel gestelde vragen

1. Waarom zitten er ook oefeningen met beweging in het traject? En wat kan ik daarvan verwachten?
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ken je dat misselijke gevoel wanneer je een belangrijke presentatie moet geven? Of buikpijn als je ruzie hebt met je partner of goede vriend(in)? Wanneer je je lichamelijk lekker voelt, ben je vaak vrolijker en andersom. Daarnaast geeft ons lijf duidelijk signalen af over hoe het met ons gaat, hoe we ons voelen en wat we wel of niet willen. Als je die signalen leert herkennen en begrijpen, wordt het maken van keuzes voor je levensgeluk nog makkelijker. We leren je deze signalen te herkennen met oefeningen uit o.a. mobiliteit (hoe je lichaam beweegt) en dans. Het niveau van de oefeningen passen we aan jou lijf en vragen aan.

2. Wordt het traject vergoed (via een verwijzing van de huisarts)?
Onze trajecten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekerde zorg is bedoeld voor mensen met (het vermoeden van) een psychische stoornis.
Heb je wel een verwijzing van je huisarts? Dan ben je voor vergoede zorg van harte welkom bij Taboo Treatment, de praktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl).

3. Is het traject geschikt voor mij als ik gediagnosticeerd ben met een psychische stoornis of ernstige mentale klachten heb?
Onze trajecten zijn niet geschikt voor het verhelpen van ernstige psychische klachten. We raden je aan om eerst hiervoor behandeling te zoeken en kunnen je waarschijnlijk helpen bij Taboo Treatment, de behandelpraktijk van onze psycholoog (www.tabootreatment.nl). Na een succesvolle behandeling verwelkomen we je graag bij De Levenskeuze Club. Mocht je al een diagnose hebben en je hebt goed met je klachten leren omgaan in behandeling, dan ben je ook van harte welkom! Twijfel je of je klaar bent voor ons traject, kun je altijd even met ons telefonisch overleggen.