Ladies Day – Confidence Booster! op 16 september

Voel jij je wel eens onzeker? Wil jij graag meer zelfvertrouwen hebben? Hou jij van dansen en wil je graag leren hoe beweging en dans kunnen helpen bij je lekkerder voelen in je eigen lichaam? Dan is deze dag voor jou!

Tijdens deze dag werken we aan je zelfvertrouwen en houding door middel van beweging, dansen en verschillende oefeningen met leuke spelelementen. 

Lidewij, Marleen en Meike zijn alle drie fanatieke dansers en dansdocenten en weten als geen ander hoe blij dansen je maakt en hoe het bijdraagt aan je zelfvertrouwen en gezondheid.
Ze delen een grote liefde voor dansen en zullen gedurende de dag met jou aan de slag gaan om te werken aan een goede houding, bodymovement en zelfvertrouwen vanuit ladystyling.
Heb je geen danservaring? Dat is geen probleem, iedereen mag meedoen!

Naast dansen helpen wij je door middel van plezierige oefeningen om positiever te denken en je zelfverzekerder te voelen. Je krijgt een flinke confidence boost, leert leuke mensen kennen, bent lekker in beweging en loopt aan het einde van de middag met een trotse rechte rug en een grote lach de deur uit!

Locatie: De LevenskeuzeClub
Tijd: 13.00 – 16.00
Kosten: €35,-

Onze training ‘Positive vibes only’ op 13 mei 2023

Positiever denken over jezelf en de wereld kun je leren!
Een pessimist of optimist zijn is geen vast onderdeel van wie je bent. Je kunt van nature net iets meer een bepaalde richting op neigen, maar genen bepalen niet of we een positieve of negatieve denkstijl hebben. Dit leren we, vaak onbewust, aan vanuit levenservaringen, opvoeding en omgeving. Hoe vaker we een denkstijl gebruiken, hoe meer bewijs we hiervoor zien en hoe automatischer deze wordt. Door een positieve denkstijl te leren trainen, kun jij ook meer optimist of blij ei worden.
Wat is het voordeel van positiever denken?
Negatief denken is vaak makkelijker en je kunt het idee hebben dat wanneer je je voorbereid op het slechtste het alleen maar mee kan vallen. Je bent echter minder weerbaar, je lichaam ervaart meer stress en het kost je plezier. Wanneer je positiever denkt, ervaar je ook meer positieve emoties. De ‘negatieve’ emoties zijn er nog steeds en mogen er juist zijn (hebben een functie!), maar je kunt hier vaak beter mee omgaan. Positiviteit zorgt daarnaast voor meer energie, de aanmaak van gelukshormonen, een versterkt immuunsysteem, verminderde kans op hartfalen en verminderde vatbaarheid voor depressie. Het lukt je bovendien vaak beter om conflicten op te lossen, steun te vragen uit je omgeving en je kunt fijner omgaan met stressvolle situaties.
Tijdens de middagtrip ‘Positive vibes only’ helpen we je aan plezierige oefeningen en wetenschappelijke technieken om positiever denken en voelen. Je leert welke gewoontes, gedachtes, bewegingen en voeding bijdraagt aan jouw geluk. Je wordt geen optimist in een middag, maar krijgt wel een positief zetje en kunt hier vervolgens thuis mee aan de slag. Daarnaast hebben we een gezellige middag met z’n allen!
Locatie: De LevenskeuzeClub
Tijd: 13.00 – 16.00
Kosten: €35,- 

Mobility Bootcamp op  21 Mei 2023

Wil jij op een speelse manier werken aan het beter voelen in je eigen lijf?

We kennen het allemaal: een stijve nek, pijn in onze schouders of rug na een dag werken.Veel van deze klachten komen door lang zitten en een verkeerde houding (hoeveel uur op een dag zit jij achter een computer?) of door spanningsklachten.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ons lijf geeft duidelijk signalen af over hoe het met ons gaat, hoe we ons voelen en wat we wel of niet willen. Het probleem is vaak het op tijd herkennen van deze signalen! Het is daarom, zoals we allemaal weten, goed om dagelijks te bewegen.
Maar weten en doen zijn twee verschillende dingen. Ben jij niet zo’n fan van de sportschool en weet je niet zo goed wat dan te doen of waar te beginnen? Dan is dit de bootcamp voor jou!

Tijdens deze bootcamp besteden we aandacht aan het volgende :

– Bodyscan
Hoe goed ken jij je lichaam? Bewegen van het puntje van je neus tot aan je kleine teen!
Door middel van speelse oefeningen (solo en met anderen samen) leer jij waar je sterke en zwakke punten liggen
– Ontspanningsoefeningen
Waar in je lijf hou jij spanning vast en hoe kun je dat leren loslaten?

Locatie: De LevensKeuzeClub
Tijd: 13:00 – 15:00
Kosten: €3